Kekkilän Kasvimaalannoite luonnonmukainen 3l

Kekkilä Kasvimaalannoite sisältää kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet, joiden ansiosta vihannekset ja juurekset kasvavat elinvoimaisesti ja tuottavat hyvän sadon.

Luonnonmukaiset, hitaasti vapautuvat ravinteet antavat kasveille kasvuvoimaa pitkään ja parantavat samalla maan pieneliötoimintaa. Murumaista lannoitetta on helppo annostella ja levittää.

Kekkilä Kasvimaalannoite on luontoa säästävä kierrätyslannoite. Sen raaka-aineet ovat ruokatuotannon sivutuotteita, ja niiden sisältämät ravinteet saadaan näin palaamaan maahan luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Kekkilä Kasvimaalannoite soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn (EU asetusten 834/2007 ja 889/2008 mukaisesti) ja on listattu Ruokaviraston ylläpitämään luomulannoiteluetteloon.

Luonnonmukainen Kasvimaalannoite on osa Kekkilän luomulannoitesarjaa, johon kuuluvat myös Perunalannoite ja Marjalannoite. Ne on pakattu 100 % kierrätysmuovipakkauksiin, jotka on tehty täysin kierrätetystä, kuluttajilta kerätystä pakkausmuovista.